2019. május 18.

Budatétény kupa

Egy hat csapatos tornán vettünk részt Budatétényben ahol mi egy évvel kisebbek voltunk az ellenfeleknél.

Célunk a tisztességes helytállás és a jó védekezésből való gyors támadás építés volt. Aminek a felét Budatétény kupa - fiú a kupávalsikerült teljesíteni. Jól védekeztünk de a támadás építésekre már nem volt erőnk így viszonylag kevés alkalommal jutottunk el az ellenfelek kapujáig.

Az első meccsen a Halásztelek volt az ellenfél. Hasonló erősségű csapat mint mi. Itt még volt erőnk támadásokat kezdeményezni de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, így döntetlennel kezdtünk.

A következő meccs a Csepel ellen volt akik fizikálisan és játékban is fölénk nőttek így sima vereség lett a vége.

A harmadik meccsünket a Budatétény ellen vívtuk egy igazi ki-ki meccs volt. Itt is hatalmas volt a fizikális fölény az ellenfél javára amit jól használtak ki és egy messziről megeresztett lövéssel vertek meg minket.

Az utolsó előtti meccsünk a Szigethalmi Darazsak ellen játszottuk. Az ellenfél uralta a játékot, többször csak a remek kapus teljesítményünknek köszönhetően nem kaptunk gólt. A vége előtt nem sokkal két kontra góllal sikerült megszerezni a győzelmet.

Az utolsó meccsünkön a Budafok volt az ellenfél akik nagyon bekezdtek az elején. Két perc alatt három gólt is rúgtak. Utána viszont összekaptuk magunkat és jó védekezéssel és bátrabb játékkal rukkoltunk elő így maradt ez az eredmény.

Összességében egy jó szervezésű tornán sikerült a 4. helyet megszerezni az egy évvel idősebbek között.

Gratulálok a csapatnak!

A legjobb kapus is tőlünk került ki Dózsa Gergő személyében.

Eredmények

Őrmező SE –Halásztelek    0:0

Őrmező SE – Csepel   0:3

Őrmező SE – Budatétény SE  0:1

Őrmező SE – Szigethalmi Darazsak   2:0  GL: Kovács M, Makó A

Őrmező SE – Budafok Lc 0:3