U.15 Őrmező SE – Testvériség (1:0) 3:1 Szerettünk volna az őszi szerencsétlen vereségért visszavágni ellenfelunknek. A mérkőzést jól is kezdtük, letamadtuk a Tesit és a labdaszerzeseinkbol több óriási ziccerunk volt de csak a félidő közepén sikerült megszerezni a vezetést. Ezután a Testverisegnek is voltak lehetőségei de nem változott az eredmény. A 2.felidoben ugyanott folytattuk mint az elsőben. Rengeteg kihagyott helyzet és az ellenfél első támadásából gólt szerzett. Szerencsére nem zokkentett

Blsz 4. Amatőr SE – Őrmező SE (0:1) 2:4 Sikerült kicsit feledtetni a múltheti kudarcunkat. Nem túl magas színvonalú mérkőzésen sikerült magabiztos győzelmet aratni. Gratulálok a csapatnak!

U.15. Nagytétény – Őrmező SE (1:1) 2:4 Remek mérkőzést játszottunk a Nagytétény csapata ellen. Felváltva potyogtak a gólok és 2:2-nel mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést. Ez ma nekünk sikerült és így sikerült győztesen elhagyni a pályát. Gratulálok a játékosoknak a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz is!!

U.15 Őrmező SE – Barca (1:1) 3:2 Csapatunk remek mérkőzést játszott a Barca ellen. Végig kézben tartva szép gólokat lőve, nagyot küzdve tartotta otthon a három pontot. Nagy gratuláció a gyerekeknek!!

Blsz 4 Híd – Unió – Őrmező SE (0:5) 0:7 Tavasszal az első fordulóban a tabella hátsó felében helyet foglaló ellenfel ellen kezdtünk. A mérkőzést végig irányítva könnyed gólokat szerezve sikerült magabiztosan nyernünk! Ha a második félidőben jobban koncentrálunk a kapu előtt akár kétszámjegyű győzelmet is arathattunk volna. Gratulálok a csapatnak!

U.15 UTE – Őrmező SE (3:1) 6:3 Elindult a bajnokság U.15-is csapatunknak is. Ősszel egy szoros mérkőzésen maradtunk alul az Újpest ellen és most is jó mérkőzést játszottunk . A mérkőzésen 6x vezettük kapusra a labdát félpályáról amiből csak 2x sikerült gólt szereznunk. Így nem sikerült pontot szereznünk az ügyes , szervezett ellenfél ellen. Gratulálok nekik a győzelemhez! Csapatunknak pedig,ahhoz hogy az utolsó percig küzdöttek.

Blsz 4 Őrmező SE – Tököl U.19 (4:1) 4:1 Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk a bajnokság előtt. Egyben a TNT torna helyosztó mérkőzését is. Ellenfelünket a csoport mérkőzésen már egyszer legyöztűk és ez ismét sikerült. Végig írányitva mérkőzést helyenként jól játszottunk, csak a kapu előtt voltuk bizonytalanok. Ha jobban koncentrálunk akár 10 gól körül rúghattunk volna. Külön őrőm, hogy ismét 14 és 15 éves játékosunk is lehetőséget kapott a mérkőzésen. Gratulálok

Blsz 4 Őrmező SE – Erdèrt 3:4 TNT torna helyosztó mérkőzésen az egy osztállyal feljebb lévő élmezőnybe tartozó csapattal találkoztunk. Sajnos rengeteg sérült és betegunk volt. Így 15 és 17 éves játékosnak is végig kellett játszani a 90 percet. A mérkőzésen 0:2-rol fordítottunk 3:2-re. Ekkor több lehetőségünk is volt hogy eldöntsük a mérkőzést. Sajnos nem sikerült és a vége előtt pár perccel két jól eltalált lövéssel az Erdèrt fordított és

Blsz 4. Őrmező se – Zöld fehérek ll (0:0) 1:0 A TNT torna utolsó csoportmèrközèsèn egy jó iramú izgalmas mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk ellenfelünk fölött. A mérkőzést végig utalva több góllal is nyerhettünk volna. Következő héten már a helyosztó meccsek következnek ahol mi az 5-8ig hely valamelyikét tudjuk majd megszerezni.

Blsz 4 Őrmező SE – Istenhegy 2:2 A 3. Fordulóval folytatódott a TNT torna hétvégén. Remek , lüktető mérkőzést játszottunk az Istenhegy gárdájával. Meccsről meccsre javul a formánk. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a helyenként mutatott játékhoz! Megmaradt az esélyünk a továbbjutásra!