Az egyesület története

10 lelkes szülő és egy edző alapította az egyesületet az Őrmezei lakótelepen, hogy az ott lakó gyerekeket összefogja és szervezett kereteket teremtsen számukra a sportolásukhoz.

Légrády Attila 2014-ben vette át a klubot, miután edzőjük vidékre költözött és „gazdátlanok” maradtak volna. Akkor még csak egy csapatnyi gyerek sportolt náluk és benevezni sem tudtak semmilyen bajnokságba vagy tornára.

Mára viszont már az összes Bozsikos korosztályban van csapatunk U7, U9, U11, U13 és a nagypályás bajnokságban is elindultunk U14-ben.

 

Szakmai Stáb

Légrády Attila

Szakmai vezető, vezetőedző

39 éves, 9 évesen kezdett el focizni a Vasas SC-ben végigjárta az összes lépcsőfokot a felnőtt csapatig. Olyan kiváló egykori futballisták voltak az edzői, mint: Ihász Kálmán, Berendi Pál, Mathesz Imre, Kiss László vagy Komjáti András.

Ifjúsági csapatban kétszer nyert bajnokságot és egyszer Budapest Kupát. 29-szer játszott a Budapest válogatottban. A felnőtt csapat kerettagja volt, amikor egy súlyos sérülés miatt két évet ki kellett hagynia. Később még játszott az ESMTK-ban NB3  III-ban. Mai napig focizik a Budatétény BLSZ III-as csapatában illetve NB III-ban futsalozik.

A testnevelési egyetemen labdarúgó szakedzői képesítést szerzett és ezután kezdett el edzősködni óvodásokkal 2008-ban Budatétényben. Évről évre több csapattal foglalkozott és közben elvégezte a MLSZ B-licenc képzését, így akár NB III-as felnőtt csapattal is foglalkozhatna.

Egy évig volt a Ferencvárosi FC edzője, az U14-es csapattal a bajnokságban a 2. helyen végzetek. 1 évet a Budai FC U15-ös csapatát irányította.

2014-ben vette át az Őrmező sportegyesületet, azóta évről-évre egyre több csapattal foglalkozik.

Csapó Gyula

Technikai vezető
Csapó Gyula

52 éves, pénzügyi területen dolgozik vezetőként, 3 gyermek édesapja.

Gyerekkorában 6 évig a Budapesti Honvéd utánpótlás csapataiban focizott, majd Pintér Sándornak, a Honvéd egykori kiválóságának hívó szavára egy megyei bajnokságban játszott, később kispályás bajnokságokban adózott a labdarúgás örömeinek mindaddig, míg egy keresztszalag szakadás véget nem vetett hobbijának. 

Évek óta figyeli a Budapest Honvéd felnőtt és utánpótlás csapatainak munkáját, eredményeit, melyről heti rendszerességgel tesz közzé írásokat a közösségi média felületein. Fia, Zétény szintén az Őrmező S.E. színeiben rúgja a bőrt.

Gyula igyekszik olyan segítséget, ötleteket adni a klubnak, hogy eredményesebb, szerethetőbb, vonzóbb egyesület lehessünk.