Egy 24 csapatos tornán vettünk részt Gödöllőn. Többször visszajárunk ide mert az ország minden területéről érkeznek erre a megmérettetésre. Most részt vett például a DVSC, MTK, Vasas is.  Ráadásul az utolsó kettővel egy  csoportba is kerültünk.

Az első meccsen a Carvalho focisuli ellen küzdöttünk meg ahol szép játékkal fölényes győzelmet arattunk. Következett az Eger gárdája ők már tavaly megvertek minket egy hármas döntőben így reménykedtem, hogy visszavágunk. Az elején vezetést szerzett az Eger, melyre nyolc góllal válaszoltunk így simán nyertünk. Ezután jött a Vasas, akik szintén az elején vezetést szereztek, de utána meg sem álltunk öt lőtt gólig, így sikerült megverni őket is.

Az utolsó előtti csoport meccsünk a Monor csapata ellen volt, akik nem tudták utunkat állni és tíz gólt lőve vertük meg őket. Itt következett egy kis holtpont mivel csak egy cserével játszottunk és 4×10 percet játszottunk már a hőségben pihenő idő nélkül.  Már biztos továbbjutóként az MTK ellen játszottunk nekik is volt  okunk visszavágásra mert az előző tornán megvertek minket.

A mérkőzés felénél már két góllal vezettek elég könnyedén. Tompán, fásultan játszottunk itt muszáj volt hangosabban adni az utasításokat és egy kicsit kizökkenteni a srácokat ebből az állapotból. Ami úgy látszik sikerült mivel három perc alatt négy gólt szerezve diadalmaskodtunk. Csoport elsőként jutottunk a nyolc közé kiverve a Vasas, MTK duót.

Ezután volt tíz perc szünet. Pont jókor mert már nagyon fáradtak voltunk. A négyközé jutásért a Hatvan gárdájával kellett megvívnunk. Erős ellenfél volt fizikálisan nehezen tudtuk felvenni a ritmust az elején. Már szokás szerint ők szereztek vezetést, amit hamar egalizáltunk majd eggyel megtoldottuk. Itt még sikerült az egyenlítés, de a vége előtt nem sokkal  berúgtuk a győztes találatot is. A végén elég furcsa mód a bíró és az ellenfél edzője is csak két gólt látott a három helyett de egy kis huzavona után sikerült meggyőzni őket hogy nyertünk.

Már a négy között voltunk és a várakozásaimat is felül múlták a gyerekek. Következett a Gödöllő csapata, akiket ősszel elég simán vertünk egy tornán. De ez most más volt. Hat meccs volt a lábunkban és egy cserénk volt. Az ellenfél komplett sort tudott cserélni. Szokásos módon kezdtünk az ellenfél vezetett mi kiegyenlítettünk.  Ezután egy teljes összeomlás jött és két góllal vezetett már a Gödöllő és végig támadtak de nem sikerült még egy gólt lőniük. Ekkor szinte a semmiből szépítettünk majd az ellenfél ismét gólt rúgott. Ekkor még sikerült erőt meríteni valahonnan és feljöttünk egy gólra. Tíz másodperccel a vége előtt sikerült egy öngóllal egyenlítenünk. Szinte hihetetlen volt! Jöhettek a büntetők amit mi jobban bírtunk idegekkel így döntőbe kerültünk.

A döntőben a Mészöly focisuli volt az ellenfél ahol a meccs alatt nem volt esélyünk mivel mindig csak szépíteni tudtunk az eredményen így vereséget szenvedtünk és 2.helyen végeztünk 24 csapatból.

Ez hatalmas siker, nagy gratuláció jár mind a 4 srácnak és a szülőknek is!!!

***************************

 

Eredmények

  • Őrmező SE – Carvalho focisuli     6:1     GL: Turai P 3 Turai G, Bagdi 2
  • Őrmező SE – Eger     8:1    GL: Turai P  6, Turai G, Bagdi
  • Őrmező SE – Vasas  5:2   GL: Turai P 5
  • Őrmező SE – Monor    10:1  GL: Turai P 8, Turai G, Orbán S
  • Őrmező SE – MTK  4:2  GL: Turai P  4

4 közé jutásért

  • Őrmező SE – Hatvan   3:2  GL: Turai G 2,  Turai P

Elődöntő

  • Őrmező SE – Gödöllő    4:4  büntetőkkel 3:2    GL: Turai P 4

Döntő

  • Őrmező SE – Mészöly focisuli    5:7   GL: Turai G 3, Turai P 2