U.14 7. Ford Őrmező SE – Kastélydomb
(0:1) 2:3 GL: Szakács N 2

Vártuk ezt a találkozót mivel hasonló erejű és korosztályú csapat ellen játszottunk mint mi.
A mérkőzésen támadóan léptünk fel az elején az ellenfél csak kontra támadásokat tudott vezetni. De sajnos igazán nagy helyzetünk nem volt. Aztán váratlanul egy szabadrúgás után kihagytuk a kihagyhatatlant kb 40cm-ről az űres kapuba nem tudtunk gólt rúgni, és ami igazán bosszantó, hogy az ellentámadásból gólt kaptunk.
Félidőig már nem történt más.A szünetben átszerveztük a csapatot és három csatárral támadtunk. Sajnos nem jött be mert öt percen belül gólt kaptunk. De ez a bekapott gól jót tett nekünk mert elkezdtünk helyzeteket kialakitani és az egyik ilyen után 11-eshez jutottunk de sajnos kimaradt. És ahogy lenni szokott az ellenfél büntetett így már 0:3 volt az állás.
De ez sem roppantott össze minket mert öt percen belül két gyönyörű egyéni megoldás után két szép gólt lőve már csak egy volt a hátrány. A maradék kis időben nyomtunk voltak veszélyes átlövéseink de az eredmény már nem változott.
Összességében a mérkőzésnek több forduló pontja is volt és mindegyikből rosszul jöttünk ki. De mindig feltudtunk állni és nem adtuk fel.