BLSZ 4
Nimród 2 – Őrmező se (1:1) 3:2
Nehéz mérkőzésre számitottunk mert ellenfelünk fiatal ügyes csapat.
Jól kezdtük a meccset nem igazán talált fogást rajtunk , nem jutott helyzetig sem, viszont mi rendre eljutottunk a kapuig és egy órási ziccert is hibáztunk a félidő közepén.
Nem sokkal ezután egy szép szabadrúgás góllal megszereztük a vezetést és kézben volt a meccs.
A félidő hosszabitásában egy kapu előtti kavarodásból egyenlitett a Nimród.
A második félidő hasonlóan telt az ellenfél birtokolta a labdát de nem tudott a kapunk közelébe jutni viszont a mi ellen támadásaink életveszélyesek voltak. Az egyik ilyenből sikerült a kapuba találni. Eztán az egyébként is bizonytalan játékvezető percei következett.
Előbb nem akarta megadni a gólunkat mivel ő úgy látta hogy kézzel juttattuk hálóba a labdát. A partjelző kihívta magához és jelezte neki, hogy szó sem volt kézről,így csalódottan de megadta a gólt.
Nem sokkal később egy szép lövéssel ismét egyelitett az ellenfél.
Ekkor még 15 perc volt háta. A játékvezető körberúgatta az ellenféllel a kapunkat, nyolc szabadrúgást rúgtak az utolsó negyedórában 20 m-re a kapunktól. De még a végén is nekünk voltak a nagyobb helyzeteink.
A 93.percben egy tévesen itélt szögletből megszerezte a Nimród a győztes gólt miután egyből lefújta a mérkőzést a játékvezető.
Sajnos nem volt szerencsénk ezen a mérkőzésen, jobban és tudatosabban játszottunk ellenfelünknél de ők eggyel többen voltak!
Jövő héten javítunk!!